Termeni si Conditii de Utilizare

Termeni si Conditii de Utilizare

Utilizatorii acestui site trebuie sa respecte termenii si conditiile specificate mai jos.

Utilizarea serviciilor oferite de acest site este gratuita, atat pentru firme cat si pentru persoanele fizice.
Utilizatorii site-ului nostru pot posta anunturi pentru oricate masini sau piese auto diferite. Anunturile duplicat vor fi sterse.

Raspunderea pentru veridicitatea datelor anuntului revine in totalitate persoanei care posteaza anunturi auto.

Orice material ( anunturi auto , fotografii, etc.) introduse pe acest site devin proprietatea Buletinul Auto.
De asemeni, ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment anumite informati despre anunturi fara o instiintare in prealabil a utilizatorilor.

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor introduse de utilizatori (adresele de e-mail si parolele conturilor) si nu vom divulga aceste informatii unor terte persoane pentru a le folosi cu scop publicitar.

Va multumim pentru respectul pe care il aratati atat fata de ceilalti utilizatori ai site-ului cat si fata de echipa Buletinul Auto.

Atentie la piesele pe care le cumparati...

In Romania sunt peste 200 de firme sau persoane fizice care se ocupa de dezmembrari auto.

In afara de acestia ocazional mai dau anunturi de vanzari piese auto si alte persoane fizice.

Cel mai bine este ca atunci cand cumparati o piesa de la un parc de dezmembrari sa va prezentati cu piesa auto defecta si sa o comparati cu piesa oferita de parc.

La verificarea vizuala puteti constata daca aceasta este fizic identica.

Discutati cu vanzatorul si referitor la garantia pe care o ofera.

In ultima perioada se practica si comertul prin firmele de curierat.

Cand faceti o astfel de comanda discutati foarte clar termenii tehnici ai piesei, conditiile financiare si garantia. La astfel de tranzactii orientati-va spre firmele de dezmembrari autorizate chiar daca pretul este putin mai mare.

Au fost multe cazuri in care cumparatorului i se faceau oferte avantajoase cu plata ramburs dar piesa livrata nu se potrivea sau era defecta iar vanzatorul nu a returnat banii din diverse motive sau chiar nu a mai raspuns la telefon.

Cum adaug un anunt pentru o piesa? - Exemplu video

Info PR: wait... I: 25,300 L: wait... LD: 168,218 I: 189 Rank: 2088488 Age: wait... I: wait... whoissourceRobo: yesSitemap: no Rank: wait... Price: wait... Links: 8|2 Density Info PR: n/a I: 25,300 L: wait... LD: 168,218 I: 189 Rank: 2088488 Age: wait... I: wait... whoissourceRobo: yesSitemap: no Rank: wait... Price: wait... Links: 25|38 Density Info PR: wait... I: 25,300 L: wait... LD: 168,218 I: 189 Rank: 2088488 Age: wait... I: wait... whoissourceRobo: yesSitemap: no Rank: wait... Price: wait... Links: 25|38 Density

 

Citeşte mai departe: Cum adaug un anunt pentru o piesa? - Exemplu video

Copyright © 2018 PIESE AUTO DEZMEMBRARI MASINI Anunturi Vanzari Cumparari Parcuri Dezmembrari Auto Avariate. Toate drepturile rezervate.
buletinul auto vanzare masini automarket second hand anunturi vanzari motociclete
web design and hosting activemall.ro